HTML

Mi és a kutyáink

Egy blog gazdikról és kutyáikról, tanításról, tanulásról, hibákról, türelemről. Hát ilyesmik :)

Friss topikok

2009.09.24. 13:52 marooned

[Meta] Hogy miért is?

A napokban találtam rá Gyurma blogjára, miközben a láb mellé kerülés pontosításáról kerestem valami leírást, és nagyon beleszerettem az oldalba. Gyorsan végig is olvastam az összes bejegyzést az elejétől a végéig :)

A mi falkánkban jelenleg két 10 hónapos dög van (akiket később majd még bemutatok, de ha nagyon türelmetlen vagy, itt érdemes körülnézni), akikkel épp alapfokú tanfolyamra járunk a Népszigeti Kutyasuliba, így nagyon jó olvasni, hogy más is hasonlóan komolyan veszi a gazdi-kutya kapcsolatot, más is türelmetlen néha, másnak sincs annyi ideje a kutyájára, mint amennyit szeretne, másnak sem tökéletesek a trükkjei, és más kutyája is rosszcsont :)

Úgy érzem, hogy sokat segíthet az más gazdiknak, ha arról olvashatnak, hogy mások hogyan nevelik, tanítják kedvencüket, így arra gondoltam, összeszedem a kedvenc kutyás ismerőseimet, és felkérem őket, hogy írogassanak ide néha arról, hogy mi is történik velük, milyen örömök, nehézségek szegélyezik útjukat, hol tartanak kedvencükkel. Mindezt persze sok-sok képpel dokumentálva :)

Hamarosan jönnek az első bejegyzések. Addig is sok sikert Gyurmának az 5-ös szintű ügyességi vizsgára készüléshez :)

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://ebugatta.blog.hu/api/trackback/id/tr911404042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

frzs 2009.09.27. 19:23:22

Igazán nagy elismerés, hogy a mi blogunkra hivatkozol! Köszönjük! Sok sikert az alapfokon!

marooned 2009.09.27. 23:19:11

Köszönöm, nagyon igyekszünk :)
süti beállítások módosítása