HTML

Mi és a kutyáink

Egy blog gazdikról és kutyáikról, tanításról, tanulásról, hibákról, türelemről. Hát ilyesmik :)

Friss topikok

2010.05.15. 00:22 marooned

Kölcsön Border

Ma volt másfél órára Border Collie-m :)

A tranzakciónak kettős célja volt:

 - Devil, a border nagyon gazdifüggő, és Erika (a gazdi) ezen szeretne változtatni
 - Szergej, a terrier tart más kutyáktól, akik nagyon hevesek

Hát, ahogy néztem, nem sok dolgunk lesz :) Devilen egy kicsit sem lehetett észrevenni, hogy rosszul érezte volna magát, Szergej pedig itthon még sosem viselkedett ennyire pozitívan idegen kutyával :)

Szóval jól sült el a dolog, és várható folytatás is.

5 komment

Címkék: teszt meghívó lista képek mikor


A bejegyzés trackback címe:

https://ebugatta.blog.hu/api/trackback/id/tr372004197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

samsaratrial 2010.06.26. 12:29:42

Szia Rémusz,

levizsgáztunk ma középfokon, most már móka és kacagás lesz a táborban :) Mi csak péntek reggel megyünk, de akkor biztos találkozunk!

marooned 2010.07.04. 20:53:17

Gratula :) Hogy tetszett a tábor?

samsaratrial 2010.07.06. 10:01:33

Szuperklassz volt, jövőre mindenképpen 10 napra megyünk! Csak a kutyáink készültek ki teljesen, tegnap estére jött rendbe az ebem - többé kevérbé. Jövőre tényleg elrakjuk őket délután, addig is megy a boxba szoktatás..
Vizsgára készülés hogy halad? És Ti Agility-re hogyhogy nem jártok? van a csapatban 1 Jack, és olyan gyors, mint a szél, öröm nézni :))

samsaratrial 2010.07.06. 11:00:04

Szuperklassz volt, jövőre biztos, hogy 10 napra megyünk.. csak az ebekre jobban kell figyelni, mert teljesen kipurcantak, annak ellenére, hogy mi panzióban laktunk, szóval éjszaka azért nyugi volt.

Ti hogyhogy nem jártok agilityzni? Pedig a Jack-ek szupergyorsak, örökmozgók :) Vizygára készülés hogy áll?

marooned 2010.07.08. 09:48:17

Agility: én itthon mozgok velük jó sokat, így le vannak mozgatva rendesen. Az agility messze van, és erősen időhöz kötött, így az nem fér bele.

A vizsgára készülés lassacskán halad. Most törölközőre küldést/fekvést formálok, mert az előreküldésem nem rossz, de csak magas tárgyaknál működik (fa, bólya), és én azt szeretném, ha akkor is előre rohanna, amikor nem lát semmit. Ezért hoztam be a törölközőt. Már egész jól érti, hogy mit kell vele csinálni :)
süti beállítások módosítása