HTML

Mi és a kutyáink

Egy blog gazdikról és kutyáikról, tanításról, tanulásról, hibákról, türelemről. Hát ilyesmik :)

Friss topikok

2010.04.05. 23:43 marooned

[Szergej] Terápiás foglalkozások

 Múlt hétvégén voltunk egy terápiás foglalkozáson a kutyasuliban. Két fiatal pitbull volt a középpontban, és közben Szergejt is lecsekkolták, hogy ő hogyan viselkedik. Azért mentünk ide, mert Szergej bizonyos esetekben tart a kutyáktól, és ha nem hagyják békén, akkor hajlamos támadni.

Az derült ki, hogy valóban ez a szitu, jól értékeltem a helyzetet. Szergej néha fél, ezt jelzi is a többiek felé, hogy hagyják békén, és ha sokat csesztetik, akkor csak azt a megoldást ismeri, hogy támad, de nem kicsit, hanem csak odamordul, csak ugye erre az agresszívebb kutyák ugranak, és kezdődik a verekedés :(

Lehet ezen dolgozni szépen, csak nem egyszerű, és nem gyors.. Mindenesetre azt mondták, szívesen látnak minket az ilyen foglalkozásokon, és ugyan nem mi leszünk a téma, de mégis kontrollált környezetben tudunk majd foglalkozni Szergejjel, ráaduásul mocskos érdekesek ezek a terápiás esetek. Ez nagyon jó lehetőség, élni is fogunk vele!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ebugatta.blog.hu/api/trackback/id/tr831897646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása