HTML

Mi és a kutyáink

Egy blog gazdikról és kutyáikról, tanításról, tanulásról, hibákról, türelemről. Hát ilyesmik :)

Friss topikok

2010.03.10. 22:09 marooned

[Szergej] Ü2

Hát, eljött ez a nap is :) Miután háromszor maradt el rossz idő miatt a vizsgánk, ma végre kipróbálhattuk, mit is tudunk.

A lényeg röviden: sikerült a középfokú vizsgánk :) Viszont van egy nagy tanulság is a dologból: a tanfolyam vége és a viszga között két és fél hónap telt el, ami azért nagyon meglátszik a kutyákon. A tanfolyam végén már mindenki nagyon várta a vizsgát, a kutyák toppon voltak, hiszen rengeteg gyakorlás volt a hátunk mögött. Így viszont, hogy sorban maradtak el a vizsgák, közel sem voltam annyira motivált, mint a tanfolyam végén. Valljuk be, mocskosul unalmas ugyanazokat a feladatokat gyakoroltatni, már szívesen haladtam volna tovább, viszont azt meg nem akartam, hogy új dolgokat tanulunk, vizsgára meg nem készülünk. Szóval sehogy sem volt ez jó. Az élvezet rovására ment az egész.

Épp ezért most úgy döntöttem, hogy egy ideig semilyen vizsgára nem fogok készülni! Járunk hajnalban nyomkeresni, vasárnap beugrunk utána ŐV-re, és egyébként kirándulni fogunk! Tanítom Szergejt frizbizni, rengeteget labdázunk, és egy ideig csak élvezzük azt, hogy nem kell semmire sem készülni, nincs vizsgára készüléses stressz, nincs nyomás. Most erre van szükségem :)

Van viszont egy dolog, amit semmiképp sem fogok kihagyni: lesz kutyasulis tábor június 29 és augusztus 4 között Zalaegerszegen. Tavaly állítólag 90 kutya volt ott, plusz a mégtöbb gazdi. Hát ez szerintem valami olyan mocskos jó lesz!!!!!!

Amin még gondolkodom, az a kiképzésvezetői tanfolyamok. Most kicsit úgy érzem, hogy több dolgot csinálok, mint amennyi egészséges, így nem biztos, hogy ezt be kéne vállalnom mellé. Hiszek abban, hogy az ember csak kevés dologgal foglalkozzon, de abban legyen nagyon jó. Azt érzem, hogy nem tudnám magam annyira alárendelni a kiképzőségnek, mint amennyire szükség lenne rá.. 

Egyébként most ünnepelünk :) Vettünk egy üveg finom pezsgőt, és koccintottunk a dögökre, meg magunkra is :) Megérdemeljük!

A végére ismét pár kép:

kiragasztottam végre a kutyasulis matricát a kocsira

Ez még Benji, sapiban

Ez egy Benji szőrből készült Westie :)

Barkák, amiket nyomkövetésen szedtünk

Rémusz kapitány és hűséges labdahordozója, Szergej

Kicsi terrier letáborozott a ferdepalánkon :)

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://ebugatta.blog.hu/api/trackback/id/tr621830000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

frzs 2010.03.14. 22:50:12

nem augusztus, hanem július az a negyedike! :-)

marooned 2010.03.15. 13:14:26

Igen, elírtam :) Pedig jó lenne, ha ilyen hosszú lenne a tábor!
süti beállítások módosítása