HTML

Mi és a kutyáink

Egy blog gazdikról és kutyáikról, tanításról, tanulásról, hibákról, türelemről. Hát ilyesmik :)

Friss topikok

2010.03.14. 22:08 marooned

[Szergej] Hatkutyás kirándulás

Ma 11-kor találkoztunk a kutyasulin Safival (beagel Monty és Nessa gazda), Tecával (Benji gazda). Írtunk Marcipánéknak is, de ők már nem olvasták az e-mail-ünket, szerencsére azonban pont összefutottunk velük útközben, és ők is kirándulni igyekeztek épp, így csatlakoztak inkább hozzánk :)

A hely nevét elfelejtettem, ahova mentünk, de valahol Szentendre fölött, a Lajos forrástól még valamerre mentünk, és egyszercsak odaértünk egy dombokkal körbezárt kis tóhoz, ami körül végig erdő volt. Az idő elég szar volt (esett hó is, eső is, havas eső is, és a szél is fújt), a tó be volt fagyva, de az látszott, hogy nagyon szép ez a hely tavasszal / nyáron.

Képek:

Hat kutya :)

Szergej és szerelme, Nessa

Teca és Benji, a kotonkutya, aki kicsit megsínylelte az időjárást :)

 

Utána voltunk frizbizni, ami most nagyon jól ment, szerintem azért, mert kissebb volt a szél :) Majd utána kell néznem, hogy nem baj-e, hogy néha kicsit véres a frizbi. Nem hiszem, hogy komolyabb baj lenne, csak gondolom párszor szarul kapja el a kis béna.

Frizbi után beugrottunk állatorvoshoz. Megkaptuk a kombinált oltásokat, plusz szereztem féregtelenítő tabit és kullancs elleni cseppeket is :)

Éééééééééééés, holnap is megyünk kirándulni :) Most Ágival, aki a nyomkövetést tartja, de jönnek Marcipánék is és Rita is Monty-val és Málnával :)

Ritának nem sikerült a vizsgája szombaton, de majdnem. Most nagyon bizakodó, és holnap próbálkoznak ismét. Nagyon drukkolok nekik :)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ebugatta.blog.hu/api/trackback/id/tr431839909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása